Skip to main content

Paluu

Tässä on vierähtänyt lähes puolisen vuotta sitten viime postauksen. Tauko vähän venähti mutta teki oikein hyvää. Teki mieli aloittaa puhtaalta pöydältä, joten en jaksanut siirtää vanhan blogin sisältöä enää tänne uuteen. No joo eihän tämäkään blogi vielä niin mahtava ole mutta kai se siitä vähän kerrallaan etenee.

Sometustaukoa olen myös pitänyt ja sekin on tehnyt ihan hyvää. Nyt olen kuitenkin palannut Twitteriin. Välillä on vain ihan hyvä pitää taukoa kaikesta. Ilman tätäkin harrastusta aika on kuitenkin ollut kortilla. Toisen lapsen myötä vähä vapaa-aika on tuntunut vielä vähäisemmältä ja tähän tilanteeseen on kestänyt hetki tottua. Lapsi syntyi vielä kuukauden etuajassa joten komplikaatioita riitti.

Onhan tässä ollut toki muitakin juttuja kuten uuden talon ostoa, talon remontointia ja uuden kellon ostoa. Ja sitten toki normielämä ja työt siihen päälle. Jotenkin ei vain ole tähän harrastukseen intoa ollut. Sijoittaminenkin on jäänyt vähän vähemmälle kun on syytänyt rahaa sinne ja tänne ja tonne. Tilanne on kuitenkin alkanut stabiloitumaan hyvää vauhtia, ja uskon että tässä pääsee pian jotain roposia jo sijoittelemaankin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *